NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Noi trasee de transport judetean

Plenul Consiliului Judetean Iasi va discuta in cursul acestei saptamani atribuirea unor noi licente de traseu pentru operatorii de transport persoane din judet.

Intr-o prima etapa este vorba de traseul Vascani – Ruginoasa – Pascani, ruta urmand a fi operata de transportatorul Yulkos Serv SRL. Aceasta societate a castigat traseul la inceputul lunii august si ar trebui sa intre pe ruta in cauza in cel mai scurt timp. Totusi, proiectul trebuie aprobat si de plenul Consiliului Judetean. O alta societate din zona Harlau a depus o plangere privind un traseu de transport persoane. Firma Transtin SRL a cerut ca traseul Harlau – Deleni – Leahu – Nacu sa fie anulat si scos din programul de transport valabil pana in 2019. Societatea respectiva a aratat ca traseul se prelungea pana in judetul Botosani si nu trebuia sa fie inclus in program, propunerea fiind insa respinsa de autoritatea judeteana. Pe ordinea de zi a sedintei de plen vor fi aproape 30 de proiecte de hotarare, printre care o serie de rectificari bugetare, aprobarea unor organigrame, dar si alocarea de fonduri catre unele unitati medicale subordonate autoritatii judetene. Astfel, vor fi alocate fonduri pentru Spitalul de Copii “Sf. Maria”, dar si pentru Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Sedinta ar urma sa se desfasoare pe data de 28 august, cu incepere de la ora 14.00, la Palatul Administrativ al judetului Iasi.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Prețurile la casele din Iași au explodat în plină pandemie de COVID-19. Unii clienți au plătit și 130.000 de euro pentru o casă care înainte de pandemie costa cu 10.000 de euro mai puțin

Redacția

15.000 de euro pentru românii care vor să-și scadă consumul de energie

Redacția

Loteria bonurilor fiscale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site