RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicușor Dan a pierdut un proces cu Sanador, fiind obligat la despăgubiri

Curtea de Apel București a respins, miercuri, recursul făcut de primarul general Nicușor Dan într-un proces cu compania Sanador fiind obligat să achite amenda și penalitățile decise.

Nicușor Dan a pierdut procesul cu Sanador Foto: Arhivă

Nicușor Dan a pierdut procesul cu Sanador Foto: Arhivă

Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată azi, 05.06.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, potrivit minutei CAB.

  

Judecătorii Curții de Apel București au respins astfel recursul lui Nicușor Dan împotriva deciziei, din 29 ianuarie, prin care Tribunalul București l-a obligat pe edilul Capitalei sa plătească pentru refuzul de a emite autorizația de construire pentru extinderea Centrului Oncologic Sanador.

Sentința prevede ca primarul general să plătească o amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi în care întârzie să emită autorizație de construire pentru extinderea Centrului Oncologic Sanador, plus penalități zilnice de 100 de lei.

Totul a început  în februarie 2022, când Nicușor Dan a emis o adresă prin care înștiința Sanador de refuzul privind emiterea autorizației de construcție, conform Gândul.ro.

Respectiva autorizație de construire aflată în litigiu are ca obiect extinderea clinicii Sanador – regim de înălțime 2S+P+5E-6E (cu monument istoric încorporat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dan Barna: Eu cred că moţiunea nu va ajunge la vot, va fi blocată

Redacția

Andronache (PNL), despre pensiile speciale ale parlamentarilor, după decizia CCR: Nu există normă legală de acordare a unor pensii speciale noi

Redacția

Legea avertizorilor trece fulger prin Parlament. Miza: 3,2 miliarde de euro, Când e votul final

Redacția
Încarcă...