RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicolae Ciucă spune că a votat „pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și a credinței”: „Este un moment decisiv”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat că votat duminică pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și credinței, într-o declarație de presă susținută în fața secției de votare din Balotești, Ilfov, unde a votat pentru alegerile locale și parlamentare.

Nicolae CiucăFoto: Inquam Photos / George Călin

„Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate. Am votat pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și a credinței, tot ce înseamnă identitatea românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem oricat zgomot se face”, a declarat Nicolae Ciucă.

  

El a subliniat că „este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranței sau poate fi al stagnării și a haosului.”.

Președintele PNL a îndemnat românii să meargă la secțiile de votare pentru a-și alege viitorii europarlamentari și locale.

„Este foarte importantă prezența la vot, este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles și este foarte important cine ne conduce comunitățiile. Îi îndemn pe fiecare dintre cetațenii României să mearga la vot și să decidă viitorul țării noastre care trebuie să fie un viitor mai bun”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Elicopterele rusești ar fi deschis focul asupra unui convoi Wagner care se îndrepta rapid spre Moscova

Redacția

România cere o referire specifică la susţinerea acordată de UE partenerilor estici în proiectul de concluzii ale Consiliului European

Redacția

Bode cere amânarea moțiunii simple. Ce invocă ministrul Afacerilor Interne

Redacția
Încarcă...