NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Neculai Rățoi și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat de deputat. Primarul Pantazi și organizația PNL Pașcani îl susțin! (VIDEO)

Neculai Rățoi, deputatul PSD pe Colegiul 5 Pașcani, și-a anunțat astăzi oficial candidatura pentru alegerile parlamentare. Acesta a făcut o conferință de presă la sediul Organizației PSD Pașcani și a explicat motivele pentru care dorește să mai obțină un mandat de 4 ani de deputat.

 

 “Am convocat această conferință de presă pentru a-mi anunța candidatura pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României. Cunosc problemele cetățenilor din Pașcani, problemele cetățenilor din comunele arondate acestuia și în cei patru ani care urmează voi încerca să le rezolv pe toate. Am susținere din partea primarilor din comunele arondate, am susținere din partea primarului Dumitru Pantazi, a consilierilor locali și a Organizației PSD cât și PNL. Nu mai vreau ceartă între organizațiile de partid și vreau ca împreună să punem umărul la dezvoltarea acestui municipiu. O parte din problemele pășcănenilor s-au rezolvat, la fel ca și în comune, și urmează ca în cei patru ani de deputat, 2012 – 2016, să mai rezolvăm ce a mai rămas”, și-a început discursul Neculai Rățoi.Candidatul a mai discutat în conferință despre proiectele pe care le are și despre activitatea avută până în prezent ca deputat. Tot Rățoi s-a plâns de faptul că în mare parte a mandatului 2008 – 2012 la Guvernare s-au aflat cei de la PDL și i-au pus piedici în realizarea unor obiective importante pentru oraș.

 Alături de edil, la conferința de presă a mai luat parte primarul Dumitru Pantazi, consilierii locali PSD, Vasile Haldan și Vasile Pleșca, dar și președintele PNL Pașcani Petrică Dascălu și fostul viceprimar PNL, actual consilier local, Neculai Enea.

 Prezent astăzi la conferința de presă organizată de Neculai Rățoi, primarul Dumitru Pantazi a precizat faptul că îl va susține la alegerile parlamentare atât pe Rățoi cât și pe Florin Constantinescu, candidat pe Colegiul 3. Șeful administrației locale a explicat faptul că de când a intrat în funcția de primar a primit sprijin din partea celor doi parlamentari pentru ca municipiul să scape de o serie de probleme destul de mari.

 „Aș vrea să fac unele precizări legate de lansarea celor doi candidați USL la Pașcani, deputatul Neculai Rățoi și senatorul Florin Constantinescu. Sunt doi candidați pe care eu îi voi susține pentru un nou mandat, mai ales că de când am intrat în funcția de primar m-au ajutat pe mine ca primar și pe pășcăneni în rezolvarea unor probleme administrative destul de mari. Am convingerea că și în următorul mandat vor susține proiectele municipiului în Parlamentul României. Sunt deja câteva proiecte pe care le-am discutat cu ei și la care ne așteptăm să fie incluse în proiectul de Buget, la capitolul investiții, pe noul an. Cunosc problemele acestui municipiu și sunt convins că această echipă va face treabă bună în continuare. Referitor la proiectele pe care le-am discutat cu ei se numără Căminul Cultural din Luncă, asfaltare străzi și un alt aspect important este atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de muncă. Aici este o problemă destul de mare și sperăm să reușim să o rezolvăm în perioada următoare. Tot pe lista de investiții vrem să prindem pe anul 2013 finanțare de stat pentru realizarea unui număr de 70 apartamente de tip ANL”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

 Consilierul Petrică Dascălu, președintele interimar al Partidului Național Liberal Pașcani, și-a arătat încrederea față de activitatea parlamentară a celor doi candidați PSD, respectiv USL, și în proiectele propuse. Acesta a transmis un mesaj simpatizanților PNL și membrilor de partid să voteze la alegeri cu echipa prezentată.  

 „Este una dintre cele mai puternice Alianțe politice care au existat până acum. La nivel central s-a stabilit ca pe cele două Colegii din Pașcani, cel de deputat și cel de senator, să candideze domnul Neculai Rățoi, respectiv domnul Florin Constantinescu. Susținem necontenit aceste candidaturi. Discuțiile și certurile politice de la nivel local între PNL și PSD s-au oprit. Ce a fost a trecut. Acum avem nevoie pentru ca la Pașcani să câștigăm cele două funcții parlamentare. Sunt sigur că la aceste alegeri se va obține un procent de peste 60 – 70%. Fac un apel la membrii PNL și simpatizanți să îi susțină pe cei doi candidați USL”, a declarat Petrică Dascălu, președinte interimar PNL Pașcani. „PDL a sprijinit foarte puțin Pașcaniul atunci când au fost la Guvernare. Au creat multe probleme la școlile din municipiu și suburbii, au blocat investiții și așa mai departe. Acum avem încredere în reprezentanții USL de la Pașcani și cu un Guvern alături de noi vom reuși să oferim sprijinul necesar orașului”, a declarat și liberalul Neculai Enea.

 {flv}presa-loco/conferinta_neculai_ratoi{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarii comunelor din județul Iași, mai săraci decât contracandidaţii

Redacția

Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Redacția

Mioara Petrescu, membru în Biroul Local USR, dispusă să poarte discuții pentru o alianță electorală împotriva PSD!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site