NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Reacții parlamentare după Bursa Locurilor de Muncă de la Pașcani

Rezultatele înregistrate la Bursa Locurilor de Muncă ce a avut loc săptămâna trecută sunt îngrijorătoare pentru parlamentari. O dovadă în acest sens este intervenția senatorului Florin Constantinescu.

În şedinţa Senatului din această săptămână,parlamentarul pășcănean a adresat o interpelare Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstince, cu tema Programele axate pe crearea de noi locuri de muncă.

 În demersul său el a readus în discuţie problema locurilor de muncă, amintind faptul că la Bursa Locurilor de Muncă din Pașcani, 31 de agenţi economici au pus la dispoziţia persoanelor un număr de 237 locuri de muncă, dintre care 25 pentru studii superioare.

  

 “Din cele 470 de persoane participante la această acţiune, doar 11 au fost angajate pe loc, în comerţ şi industrie alimentară, având studii medii”, se arată în textul interpelării.

 “Este de interes asigurarea locurilor de muncă în diverse domenii de activitate, pentru dezvoltarea mediului de afaceri, industrie şi agricultură, în domeniul medical. Aşa cum s-a afirmat, politica Ministerului va fi mai activă şi pro-activă în perioada următoare pentru că în România este nevoie de locuri de muncă la nivelul tinerilor”, afirmă Florin Constantinescu.

 Senatorul social-democrat solicită informaţii privind programele axate pe crearea de noi locuri de muncă, precum şi modalitatea în care aceste programe vor ajunge să fie cunoscute de oamenii care au nevoie de un loc de muncă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Comunicat de presă: Parlamentarii PNL au solicitat ministrului sănătății să-și prezinte raportul de activitate

Redacția

„PNL are grijă de sănătatea ta” în Pașcani

Redacția

Pantazi și-a refăcut spotul de campanie! A tăiat toate minciunile!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site