RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liberalii l-au reconfirmat în funcția de președinte pe Marius Pintilie

Organizația locală a PNL a avut ieri seară programată conferința municipală de alegeri. A fost ales președintele, vicepreședinții și membrii în Biroul Local.

Marius Pintilie, primarul municipiului, a fost reconfirmat în funcție pentru următorii patru ani. “Echipa locală trebuie să confirme, să demonstreze cetățenilor municipiului că își respectă angajamentele cu care ne-am prezentat la alegerile locale din 2020”, a spus Marius Pintilie.

Cătălin Conache, Claudiu Bodoașcă, Alexandru Dandu, Constantin Nemțanu, Petronica Constantinescu și
Andrei Râznic, sunt vicepreședinți.
Bogdan Agafiței, Dan Zăgan, Mihaela Spiridon, Mihai Virlan, Mihai Grigorie, Andrei Luca, Constantin Țarcă și Oana Jipa și Ionel Ciurilă (trezorier) sunt ceilalți membrii ai biroului local.

Deputatul Sorin Năcuță are și de drept, conform statutului partidului, funcția de vicepreședinte.

  

La conferința de alegeri a participat și Alexandru Muraru, președintele interimar al organizației Iași. Acesta a spus despre organizația din Pașcani că este una puternică și capabilă să dezvolte comunitatea locală.

Related posts

Ședința Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor din data de 27 septembrie 2020, la sediul MAI

Redacția

Victor Ponta a participat la ședința de constituire a filialei locale a Pro România. Coordonatorul acesteia a fost desemnat Cristi Rățoi, fiul fostului primar Neculai Rățoi! (VIDEO)

Răzvan Grecu

PSD a anunțat numele unor candidați la funcția de primar! Pristăvița la Ruginoasa, Bălteanu (ex. USR) la Mircești! Iată comunicatul!

Redacția
Încarcă...