RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Muzeul Luvru va crește prețul biletului de intrare cu 29% anul viitor, când Parisul găzduiește Jocurile Olimpice

Muzeul Luvru din Paris va crește taxa de intrare anul viitor cu 29%, în timp ce deja existau îngrijorări că străinii care vor vizita Parisul pentru Jocurile Olimpice de anul viitor se vor confrunta cu costuri crescute, relatează Reuters.

Muzeul LuvruFoto: Adrian Langtry / Shutterstock Editorial / Profimedia

Luvru, care găzduiește celebrul tablou Mona Lisa și este cel mai vizitat muzeu din lume, a declarat vineri că taxa de intrare va crește în ianuarie la 22 de euro (23,70 dolari) de la 17 euro. Este prima creștere a prețurilor din 2017.

  

Luvru a spus că tariful mai mare îl va ajuta să facă față costurilor mai mari ale energiei și să finanțeze intrarea gratuită pentru anumite persoane, cum ar fi cei sub 18 ani, profesori și jurnaliști.

Nu a menționat Jocurile Olimpice. Cu toate acestea, creșterea prețurilor la Luvru va coincide cu creșterea altor prețuri, pe măsură ce orașul se pregătește să găzduiască Jocurile Olimpice.

Prețurile biletelor de metrou din Paris aproape se vor dubla în timpul Jocurilor Olimpice, care vor începe pe 26 iulie anul viitor.

Vizitatorii care se îndreaptă spr

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

UPDATE Cluj Napoca: Incendiu la un spital privat / A fost activat planul roșu începând cu ora 22:50 / Au fost evacuați 26 de pacienți, 4 fiind transportați la alte spitale

Redacția

Sfetnicii lui Ciolacu. Cine sunt oamenii care-l vor consilia pe noul premier

Redacția

Ucraina ordonă evacuarea persoanelor vulnerabile din oraşul Kupiansk, pe care îl recucerise în septembrie 2022 de la ruși

Redacția
Încarcă...