NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Motociclist fără permis de conducere a accidentat un pieton care traversa drumul prin loc nepermis

Tinerii care comit acte de teribilism la volan nu prezintă neapărat o înclinaţie  spre agresivitate, ci mai degrabă o oarecare imaturitate intelectuală, trăiesc în prezent şi nu prevăd pe termen lung consecinţele acţiunilor lor,  pot prezenta o serie de frustrări, complexe care ajung să se defuleze cu uşurinţă la volanul unui automobil.

 

 În seara zilei de 25.08.2014, orele 19:30, în comuna Sireţel, județul Iaşi s-a comis un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşt.

  

F. ALEXANDRU, de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată pe drumul comunal Sireţel – Humosu a surprins şi accidentat grav pe B. NICOLAE, de 36 de ani, din comună, care a traversat drumul prin loc nepermis. 

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani pentru îngrijiri medicale. După producerea accidentului de circulaţie, conducătorul motocicletei a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru vreo categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

 

Advertisements

Related posts

A şterpelit un telefon de la un amanet şi a vrut să îl „mărite“ repejor la un altul

Redacția

Curățenia la Pașcani. Cum s-a gândit un bărbat să scape de gunoi

Oana Cordoneanu

Scandal în această dimineată la Iaşi! Poliţiştii i-au încătuşat şi dus la secţie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site