NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Moş Nicolae la Centrul de Zi „Sf. Francisc” din Hălăuceşti

„Şi eu pot fi Moş Nicolae” s-a intitulat acţiunea caritabilă desfăşurată de elevii Liceului Teoretic „Bogdan Vodă” din Hălăuceşti, în data de 6 Decembrie 2013.

Iniţiativa a aparţinut Consiliului de Elevi ai Şcolii care au străns dulciuri, hăinuţe, jucării, rechizite, au făcut pachete şi le-au dăruit cu drag de Sfântul Nicolae, împreună cu „acesta” şi cu „Moş Crăciun” celor peste 50 de copii de la Centrul de Zi „Sf. Francisc” din localitate.

 Bucuria din sufletele copiilor care au primit cadourile a fost impresionabilă şi se oglindea cu uşurinţă pe feţele lor. Copii care frecventează acest centru de zi fac parte din familii nevoiaşe la care Moşul nu vine. La fel de bucuroşi erau şi elevii care au organizat această acţiune „suntem mulţumiţi de ce am reuşit să facem şi ne propunem şi mai mult” au mărturisit elevii din Consiliul Elevilor. Le urăm succes şi ne bucurăm de ambiţiile lor mari.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

”It’s Over” este noua piesă a pășcăneanului Andrei Rotaru în colaborare cu Cezara și Gabriela Artene, finalista de la Românii au Talent (VIDEO)

Redacția

Weekend de foc pentru pompieri! Foarte multe intervenţii în Paşcani şi Târgu Frumos

Ema Roman

ApaVital continuă bătaia de joc: o parte din cartierele Pașcaniului din nou fără apă!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site