RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Modernizarea drumului Târgu Frumos-Balș-Hârlău-Botoșani a intrat în etapa de evaluare a ofertelor depuse de constructori

 

Comunicat de presă:  Obiectivul de investiții privind refacerea drumului național DN 28B Târgu Frumos-Botoșani a intrat în etapa de analiză a ofertelor depuse de trei asocieri de firme de construcții.

  

 

Anunțul a fost făcut in data de 1 iulie, de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care urmează să evalueze documentațiile ofertanților in vederea atribuiri contractului pentru proiectare și construire.

   Modernizarea DN28B reprezintă un obiectiv de investiții prioritar pentru actualul guvern, care va fi realizat, chiar dacă s-au înregistrat întârzieri, mai mult sau mai puțin explicate de CNAIR. Nu am fost de acord cu seria de amânări făcute pana acum, din motive tehnice, de conducerea CNAIR si am cerut explicații dar e bine ca am ajuns in aceasta etapa!

  Valoarea estimată a contractului este de 268.610.000 lei fără TVA. Suma necesara este inclusă in Bugetul de Stat. Durata contractului este de 29 luni, din care 5 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție.

De asemenea, perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani și poate fi majorată de ofertanți până la un maxim de 8 ani.

  Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru “Drum Național 28B Targu Frumos–Botosani”, în lungime de 71,512 km.

Related posts

Dumitru Pantazi se pregătește să atace 4 hotărâri în instanța de contencios administrativ

Răzvan Grecu

Proprietarii unui teren pe care creștea ambrozie, amendați cu 100.000 lei de Garda de Mediu

Redacția

Cartierul Aerodrom! Noroi și blocaje pe străzile fără prioritate, de pe agenda primarului Pantazi! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...