RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai ApaVital susține că a fost amenințat în plină stradă de Gică Zanet

Lupta cu sistemul nu este tocmai ușoară pentru militanții anti ApaVital. Chiar dacă în fața camerelor de luat vederi reprezentanții societății civile sunt tratați cu respect de către aleșii locali, lucrurile nu stau tocmai normal atunci când presa nu este de față.

 

Ion Moțatu, unul dintre militanții contractelor individuale la apă, a povestit că a fost amenințat de administratorul public Gică Zanet.

  

„Vineri dimineață, în jurul orei 6.35, în centrul orașului, m-am întâlnit cu domnul Zanet. El venea dinspre Poștă, eu mă duceam spre Poștă. Din senin acesta mi s-a adresat cu expresia „te mănâncă pielea?”. L-am întrebat imediat ce-a vrut să zică și în ce calitate mă acostează pe stradă, dar nu mi-a răspuns”, a povestit Ion Moțatu.

De altfel, Zanet nu este la primul episod de acest gen. Zilele trecute după ce NewsPascani.com a publicat un articol prin care dezvăluia că una dintre societățile sale are datorii la salubritate și căldură, administratorul public l-a persiflat pe un reporter al NewsPascani.com: „puteți să scrieți ce vreți, că nu-mi pasă”, a fost replica acestuia, în loc să explice opiniei publice de ce trebuie mărit prețul la salubritate.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Soluția privind sensurile unice de pe E. Stamate și M. Kogălniceanu – ar putea fi modificate!

Marius Parteni

Proceduri anevoioase pentru trei kilometri de drum

Redacția

Bătaie de joc! Secretarul Irina Jitaru a greșit din nou evacuarea Legume S.A. de pe terenul de 51 de hectare!

Răzvan Grecu
Încarcă...