NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Mobilitate în Polonia pentru elevii și profesorii de la ”Miron Costin” Pașcani

 

Comunicat de presă: În perioada 3-7 iunie 2019, 2 cadre didactice și 5 elevi din  școala noastră au participat la  ultima activitate din cadrul proiectului”Nevergiveup!”, proiect finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus +. Această activitate a fost organizată de către ZESPÓL SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 16, Gorzow,  Polonia.

  

În cadrul întâlnirii s-au organizat activități și workshop-uri specifice temei propuse: teatru ca mijloc de îmbunătățire a randamentului școlar și de facilitare a integrării în colectivele școlare.

Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani, Iași este partener în cadrul proiectului ”Never give up!”, finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+,  proiect de  parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, proiecte doar între școli, acţiunea cheie 2, cu umăr de referință 2017-1-PL01-KA219-038729_7.  Parteneriatul strategic, care se desfășoară între 1 septembrie 2017 și 31 august 2019, este coordonat de ZESPÓL SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 16, Polonia și are ca parteneri școli din România, Turcia, Madeira – Portugalia, Italia și Cipru. Partenerii și-au propus, prin intermediul acestui proiect, să descopere și să diminueze, prin activități artistice și sportive, efectele negative pe care divorțul și condițiile sociale și familiare deosebite le au asupra comportamentului și randamentului școlar al elevilor.  Informaţiile furnizate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar ANPCDEFP şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

 

 

 

      

Advertisements

Related posts

Ziua Mondială de Luptă Împotriva Tuberculozei. Ce activități vor avea loc la Iași

Redacția

Debut în pictură pentru o tânără păşcăneancă (FOTO)

Teona Gherasim

Circulaţia feroviară este afectată pe Sucursalele Regionalelor Iaşi, Galaţi şi Braşov din cauza condiţiilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site