RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Mirel Rădoi pleacă de la națională: „Această campanie este un eșec. Este ultima mea conferință de presă ca selecționer”

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat, duminică seara, într-o conferinţă de presă la Vaduz, că nu dorește să mai continue la conducerea primei reprezentative, după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

„Din punctul meu de vedere, această campanie este un eşec, pentru că nu am reuşit să terminăm pe unul din primele două locuri. Este ultima mea conferinţă de presă ca selecţioner. Am luat o decizie normală, dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri, aşa cum îşi asumă un selecţioner. Ăsta este cel mai bun lucru pe care îl pot face în acest moment, de a nu mai continua cu un nou contract cu FRF. Deci nu există o demisie, contractul meu se încheie la sfârşitul acestei luni, dar, din punctul meu de vedere, am luat decizia finală de a nu mai continua”, a declarat Mirel Rădoi, citat de Agerpres.

„Decizia de a nu continua era luată chiar dacă rămânea 1-1 în Macedonia de Nord (n.r. meciul Macedonia de Nord – Islanda s-a încheiat cu scorul de 3-1) şi noi terminam pe locul doi. Nu mai pot fi convins de cineva să revin,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  

Related posts

Șeful FRF la Ruginoasa, la meciurile din semifinalele competiției “Cupa Satelor”

Marius Parteni

CSM Pașcani s-a calificat în finala “Cupei Romaniei”, faza județeană

Marius Parteni

Tricolorele U19 au învins categoric Ungaria, scor 5-2, într-un joc amical (VIDEO)

Redacția
Încarcă...