RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Junior pășcănean transferat în această vară la o echipă de top din București

Cosmin Andrei NemțanuPuținii jucători de fotbal au ocazia să își facă junioratul la o echipă prestigioasă. La 17 ani, în plin juniorat, șansa i-a surâs unui pășcănean la începutul acestei veri.

În urma unui turneu de juniori care a avut loc la Constanța, în cadrul căruia au participat cele mai bune echipe de juniori din țară, Cosmin Andrei Nemțanu s-a făcut remarcat și a semnat un contract cu Dinamo.

Jucătorul activa la acea vreme pentru echipa antrenată de Liviu Petrache, Noua Generație Iași.

  

Dinamo nu a fost singura echipă care și-a dorit semnatura juniorului, echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța, și nou-promovata Ligii I, CSMS Iași, fiind de asemenea interesate de serviciile jucătorului.

Contractul semnat cu echipa Dinamo este pentru ultimii 2 ani de juniorat, urmând să fie prelungit ulterior pentru încă 3 ani în cazul în care ambele părți vor fi mulțumite.

„Sunt mândru ca am ajuns la un asemenea club, cel mai important din România după parerea mea. Fiind clubul meu de suflet pot să spun ca mi s-a împlinit un vis pe care îl am înca din primul an de fotbal. Totuși, venirea mea la Dinamo este doar un prim pas, acum tot ce trebuie să fac este să muncesc pentru a confirma și pentru a ajunge unde îmi doresc. Pe lânga muncă pe care o depun, un rol esențial în viața mea au și cei apropiati mie care mă sprijina în tot ce fac, dar și antrenorii care m-au pregătit încă de la varsta de 10 ani“, a declarat Cosmin Andrei Nemțanu.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un șahist de la CSM Pașcani a participat la Turneul Internațional Cupa Orașului Tășnad

Redacția

Mesajul ministrului Sportului, după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control antidoping

Redacția

China a sărbătorit în social media victoria Emmei Răducanu de la US Open. Jucătoarea de tenis le-a transmis un mesaj în limba mandarină

Redacția
Încarcă...