RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mirel Rădoi, dezamăgit după remiza cu Islanda: “Un eșec național, probabil ne va chinui toată viata”

Mirel Rădoi a afirmat că remiza cu Islanda din preliminariile Campionatului Mondial 2022, scor 0-0, reprezintă un “eșec național”. Selecționerul României a vorbit despre problemele pe care românii le întâmpină în momentele decisive și s-a declarat nemulțumit de evoluția “tricolorilor” în meciul din Ghencea.

Mirel Rădoi: Este o problemă de mentalitate la nivel național

“Când e ceva la îndemâna noastră nu putem să-l luăm, noi trebuie să ne chinuim. Sunt foarte dezamăgit, și eu și jucătorii. Din păcate, ca de obicei, nu putem să luăm ce avem la îndemână. Trebuie să ne chinuim mereu. Sunt foarte dezamăgit. Și eu, și jucătorii. Am revăzut imaginea asta după partida din Armenia (n.r. scor 2-3). Îmi pare rău pentru echipa națională, pentru suporteri, pentru toți cei care aveau așteptări și i-am dezamăgit.

Am avut 20 de șuturi, dar nu mi-a plăcut cum am evoluat. Am avut o posesie lentă, previzibilă, de multe ori n-am reușit să verticalizăm imediat. Trebuia să avem o posesie rapidă, în schimb am încercat să centrăm mai mult. Alibec a fost izolat de multe ori.

  

România a arătat că nu știe să gestioneze un astfel de meci, am trecut și eu prin asta.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tanczos Barna a prezentat în Parlament  obiectivele de mediu stabilite prin PNRR: Avem un ritm accelerat de pregătire a reformelor şi a programelor de finanţare

Redacția

Cum se vor putea spovedi și împărtăși credincioșii după redeschiderea bisericilor? Vasile Bănescu: Sunt reguli firești

Redacția

Dorin Șerdean, fost acționar majoritar al clubului Dinamo, a fost arestat

Redacția
Încarcă...