NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ministrul Transporturilor a dat la Iaşi un termen pentru A8: va fi gata în 2027. Să-l ţinem minte!

Lucian Bode pare să fi venit ieri special la Iaşi, în contextul apropierii alegerilor, pentru a-şi lua astfel de angajamente concrete.Cu el au venit şi şefii de la CNAIR, compania care se ocupă de autostrăzi. Tot aflat alături, noul coleg al liberalilor primarul Chirica a invocat „demisii politice”, dacă în 2024 „nu putem raporta proiectele despre care vorbim azi”

„N-am venit aici să promitem nimic”, a pus din start punctul pe i primarul Mihai Chirica, la o întâlnire cu miniştrii Transporturilor şi Mediului şi cu directorii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi CFR. Prezentarea Planului Investiţional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pe perioada 2020-2030 a mai fost urmărită de primari, consilieri, oameni de afaceri ieşeni. Primarul Iaşului a amintit că despre Autostrada Moldovei, despre Centura municipiului Iaşi şi despre variantele de ocolire ale altor oraşe din judeţ s-a vorbit în fiecare guvernare din 2004 încoace, dar de fiecare dată nu s-a întâmplat nimic. 

„Suntem o clasă politică oarecum de altă factură, eu, Costel Alexe, domnul ministru Bode (al Transporturilor, n.r.), şi putem să spunem în felul următor: «Dacă, şi îmi asum ceea ce spun, nu se va întâmpla nimic şi în 2024 nu putem raporta proiectele despre care vorbim astăzi, luaţi act de demisia mea politică pe care am să o înregistrez atunci»“, adică peste 4 ani, a declarat Mihai Chirica. El a lansat acest angajament ca garanţie pentru realizarea marilor proiecte ale Iaşului şi regiunii.

Mai multe detalii pe ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Noul cimitir municipal, aşteptat de păşcăneni. Ce spune edilul local!

Ema Roman

Primăria Pașcani caută diriginte de șantier

Marius Parteni

Primăria Pașcani la un pas de a rămâne fără apă. Angajații Apavital au vrut să debranșeze instituția

Marius Parteni
Încarcă...