RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Mezzosoprana a început programul de recuperare neurologică

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară nu dă niciun semn de recuperare neurologică de când a fost transportată la Spitalul de Recuperare Iaşi. Femeia a fost transferată de la Spitalul de Neuro­logie la Spitalul de Recuperare în urmă cu patru zile, pentru a se recupera după ce a căzut pe scă­rile casei sale din Aroneanu. 

„Nu face proceduri, ci doar recuperare neurologică. Nu este niciun semn de ameliorare a stării ei. Vom continua recuperarea“, ne-a spus un medic din ca­drul spitalului.

Mezzosoprana nu vorbeşte deocamdată, şi nu se ştie dacă îşi va reveni vreodată. Pe data de 11 mai, la ora 23, femeia a căzut pe scările casei sale, în timp ce ducea o farfurie de la mansardă la parter, unde se afla bucătăria ca­sei. A căzut pe cele 13 scări acoperite cu gresie şi ar fi fost conştientă atunci când a fost găsită de către soţ. El a ajutat-o să meargă într-o cameră de la parter. Nu este clar ce a făcut bărbatul până în jurul orei 7 dimineaţă, însă în jurul orei 4, el şi-a chemat mama la el acasă. Aceasta a venit la Aro­neanu, iar în jurul orei 4.30 a sunat la numărul 112 şi a cerut o ambulanţă. Ulterior, aflată în co­mă şi în stare critică, femeia a fost operată la Spi­ta­lul de Neurochirurgie unde se află şi în prezent.

Până în prezent, oamenii legii au aflat despre soţ, Constantin Nicoară, că acesta ar fi avut o relaţie extraconjugală cu o femeie de vârsta lui, vânză­toare la un magazin din Aroneanu, la rândul ei căsătorită. Între mezzosporană şi soţul ei exista o diferenţă de vârstă de 10 ani. Soţul mezzosopranei şi vânzătoarea ar fi avut relaţia de vreun an de zile, iar despre această legătură ştia soţia. Acesta era unul dintre motivele pentru care fe­meia intenţiona să divorţeze de Constantin Ni­coară. Maria Macsim locuia împreună cu soţul său doar formal şi dormeau separat: ea la man­sardă, iar el la parter.

  

ZIARUL DE IASI

Related posts

2.226 de cazuri noi de COVID și 39 de morți. 40 de decese anterioare descoperite

Redacția

Atenție bicicliști! S-au înmulțit accidentele!

Răzvan Grecu

Adio, servicii medicale gratuite! ANAF, lovitură grea pentru mii de români: Cine nu respectă această regulă, își va plăti spitalizarea

Redacția
Încarcă...