NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Mesaj inedit la intrarea în birou a primarului din Moțca

Un primar dintr-o comuna apropiata municipiului Pascani a recurs la un gest cu totul special pentru a-i determina pe oamenii din comuna sa inteleaga faptul ca primaria nu are bani la buget pentru orice problema cu care se confrunta acestia.

Cetatenii vin sa se planga de fel si fel de lucruri, unele promise ca rezolvare in campania electorala, altele ce-i drept aberante. Acum, de cateva zile, pe usa primarului este postat un afis in care se specifica faptul ca nu sunt bani la buget, dar mai ales la primar pentru fiecare problema cu care se confrunta cetatenii. Iata cum suna anuntul: „Biroul primarului nu este nici BIROU DE CREDIT, NICI CASIERIE, NICI BANCA! Conducerea U.A.T. MOTCA!”.

Potrivit primarului comunei Motca, Serioja Hobinca, zilnic vin cetateni, cei mai multi de etnie rroma, si ii cer bani pentru mancare, probleme de sanatate, probleme sociale etc. „S-au obisnuit sa vina la birou si sa tot ceara bani pentru orice. Daca sunt primar ei cred ca am bani incontinuu. Vin si se plang de faptul ca nu au ce manca, ca au copii si nu au cu ce sa-i intretina si asa mai departe. De unde sa le dau eu bani? De aceea am si pus afisul respectiv. Cei care vin cu solicitari de acest gen sunt persoane de etnie rroma. Imi zic ca m-au votat si acum nu ii ajut, dar daca-i pun sa voteze acum pe un buletin de vot cum era la acea vreme nu stiu unde sa puna stampila. Dar asta este situatia”, a declarat primarul comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Ciohorăni: Zeci de sancţiuni aplicate de poliţişti

Redacția

Primul strat de covor asfaltic pe drumul Șcheia- Alexandru I. Cuza

Diana Marcu

Tablete pentru elevii și profesorii din Valea Seacă

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site