RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mașină blocată într-un canal, după ce capacul a cedat. Proprietarul a cerut ajutorul Primăriei

Atenție mare când treceți cu mașina peste un capac de canal. O șoferiță a intrat cu roata într-un canal, după ce capacul căminului a cedat.

 

S-a întâmplat în această dimineață pe strada Eugen Stamate, în spatele Oficiului Poștal. Roata din partea stângă față a mașinii a intrat în canal, când femeia ce o conducea a trecut peste capac.

  

 Supărată pe cele întâmplate aceasta a apelat la angajații Primăriei, cei care sunt responsabili de întreținerea drumurilor publice. La fața locului a venit viceprimaul Vasile Axinte și angajați de la Gospodăria Comunală.

 Aceștia au analizat modul în care pot scoase mașina din canal. Viceprimarul Vasile s-a urcat la volanul acesteia, în timp angajații Primăriei împingeau mașina. Într-un final au scos-o din canal.

Proprietara mașinii poate da în judecată Primăria pentru cele întâmplate și să solicite daune.

Reprezentanții municipalității urmează să intervină în zonă și să asigure siguranța pietonilor și șoferilor. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Taxa de salubrizare adoptată vineri de Consiliul Local încalcă prevederile Codului Fiscal! Pensionarii puși să plătească prețul întreg al salubrizării, în timp ce „activii” au reduceri!

Răzvan Grecu

1968 de pășcăneni vor primi în februarie ajutor suplimentar la plata facturii la căldură pe decembrie 2012. RAGCL face verificări acolo unde sunt dubii în privința consumului

Marius Parteni

Rompak a sponsorizat lucrările de renovare a unei secții din cadrul Spitalului Municipal

Oana Cordoneanu
Încarcă...