NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

MAI, precizări despre pensiile militare după decizia CCR

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) precizează miercuri că nu a existat, nu există şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept.

Precizările vin în contextul informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la modificarea condiţiilor de pensionare pentru angajaţii MAI, având în vedere acoperirea deficitului de personal.

Advertisements

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne nu a existat, nu există şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept. Aceasta este poziţia oficială a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, asumată public şi susţinută inclusiv în cadrul declaraţiei de presă din data de 27 noiembrie‘, informează MAI.

radio iasi

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Cluj: Bărbat de 35 de ani internat la Secţia de Psihiatrie a căzut de la etajul 1 al unităţii medicale

Redacția

Bugetul alocat pentru bursele elevilor va fi de zece ori mai mare în anul şcolar 2023 – 2024, susține Sorin Cîmpeanu

Redacția

Rugby: România a învins Uruguay într-un meci test disputat la Montevideo

Redacția
Încarcă...