NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

MAI, precizări despre pensiile militare după decizia CCR

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) precizează miercuri că nu a existat, nu există şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept.

Precizările vin în contextul informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la modificarea condiţiilor de pensionare pentru angajaţii MAI, având în vedere acoperirea deficitului de personal.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne nu a existat, nu există şi nu se are în vedere intenţia de a promova, susţine ori elabora o iniţiativă legislativă în vederea modificării prevederilor legale privind sistemul pensiilor militare ori a condiţiilor legate de vârstă pentru accesarea acestui drept. Aceasta este poziţia oficială a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, asumată public şi susţinută inclusiv în cadrul declaraţiei de presă din data de 27 noiembrie‘, informează MAI.

radio iasi

  
Advertisements

Related posts

Frigul cuprinde România începând de joi. Sâmbătă vor fi maxim 5 grade

Redacția

Pakmaya anunţă că nu a majorat preţurile la drojdie şi că ”este vorba despre acţiuni speculative”

Redacția

Tânără soţie fugită din izolare, găsită cu doi bărbaţi în mașină. Soţul sunase la 112

Redacția
Încarcă...