RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Măcel în Gara din Ruginoasa. Cincisprezece indivizi au tăbărât pe doi frați navetiști, care se întorceau din Pașcani

Bătaie cu pumni, picioare, obiecte contondente și spray lacrimogen, în Gara Ruginoasa. Scandalul a avut loc între mai multe persoane, însă până la sosirea Poliției agresorii s-au făcut nevăzuți. O parte dintre bătăuşi au fost identificaţi în urma cercetărilor, iar victimele au ajuns la Spitalul Municipal Pașcani.

  

Doi tineri, în vârstă de 15 ani, respectiv  22 de ani, care sunt frați și fac naveta Pașcani-Ruginoasa, au coborât în Gara din localitate pentru a merge spre casă. Între timp, minorul de 15 ani, elev la Colegiul Tehnic CF „Unirea”, a primit pe telefon un mesaj de amenințare  de la unul dintre agresori. Speriat, acesta și-a sunat tatăl să îi aștepte în gară. Când au coborât din tren, au fost acostați de indivizii care așteptau pe peron și i-au luat la bătaie. În încăierare a intervenit și tatăl celor două victime, însă și el s-a ales cu un dinte scos.

 „Aseară, în jurul orei 18.30, polițiștii TF din Pașcani au fost sesizați prin 112 despre faptul că în halta CFR Ruginoasa a avut loc un scandal între mai mulți tineri, iar la fața locului a fost nevoie și de deplasarea ambulanței. Din verificările efectuate am stabilit că la sosirea trenului în stație, când au coborât victimele, care fac naveta din Pașcani  la Ruginoasa, au fost acostate de un grup de aproximativ 15 tineri și adulți. Îi vom identifica pe toți cei care au fost prezenți acolo. Fără motiv i-au lovit cu corpuri contondente, au folosit și spray lacrimogen. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale. Aveau plăgi deschise, dinți scoși. În prezent facem cercetări pentru identificarea tuturor celor care au participat la agresiune și vom deschide dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă”, ne-a declarat Cristi Aioanei, șef Poliția TF Pașcani.    

 Astăzi, cei doi frați au fost la sediul Poliției TF din Pașcani, pentru a da declarații. Aseară, împreună cu tatăl lor, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal, apoi au plecat acasă. Probabil, în contextul tradiționalei bătăi de la Ruginoasa, agresorii au început din timp pregătirile pentru ultima zi din an. 

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Polițiștii fac verificări la „pomii de Crăciun”. Se anunță amenzi usturătoare!

Teona Gherasim

Acțiune amplă organizată de polițiștii din Târgu Frumos: un bărbat a rămas fără permis din cauza vitezei

Diana Marcu

Arest preventiv pentru indivizii din Gâștești acuzați de trafic de persoane și proxenetism

Redacția
Încarcă...