NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dan Vîlceanu: Florin Cîţu a propus ca Nicolae Ciucă să fie premier / ”Tot nouă ne revine responsabilitatea de a scoate România din acest blocaj”

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a declarat, duminică, la Prima TV, că liderul PNL, Florin Cîţu, a propus ca Nicolae Ciucă să fie susţinut pentru funcţia de premier, iar această propunere a fost votată în unanimitate de Biroul Politic Naţional al PNL, informează News.ro.

„Preşedintele partidului, Florin Cîţu, a venit cu o propunere pentru a ieşi din această criză politică, din acest blocaj politic mai degrabă şi propunerea  a trecut în unanimitate”, a declarat Dan Vîlceanu, duminică, în emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Întrebat dacă propunerea a venit, de fapt, de la Cotroceni, Vîlceanu a explicat că nu poate intra în astfel de scenarii.

„Nu pot intra în astfel de scenarii pentru că, din poziţia de secretar general, sunt în măsură de a oferi răspunsuri clare pe decizii pe care partidul deja le-a dat. Propunerea a venit de la Florin Cîţu, în şedinţa de BPN şi a fost argumentată de Florin Cîţu prin următoarea construcţie: tot nouă ne revine responsabilitatea de a scoate România din acest blocaj, din această criză politică. Şi atunci mandatul a fost Nicolae Ciucă premier şi un guvern minoritar PNL- UDMR. Nu a existat altă propunere, aceasta a fost propunerea lui Florin Cîţu şi a fost votată în unanimitate.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

USR intră din nou în opoziţie. Cioloş: „Vom sancţiona cu fermitate derapajele guvernării PNL-PSD”

Redacția

Cine era bărbatul împuşcat de poliţişti? Fusese obligat de judecători să urmeze un tratament

Redacția

Belgia și Olanda, centre-pivot ale traficului de cocaină în Europa, potrivit Europol

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site