NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban, atac fără precedent la Iohannis. De ce îi cere demisia

„Ne-a minţit şi a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă …roşie! Trădarea lui Iohannis faţă de toţi românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact 2 ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate şi stimă de sine, pentru oricine preţuieşte democraţia. (…)

Într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-şi depună demisia. Iohannis a folosit mandatul primit de la cetăţeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă «România fără PSD», împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”, a scris Ludovic Orban, miercuri, pe Facebook.

Fostul preşedinte al PNL, care a demisionat recent din partid, a mai transmis că Iohannis „a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României”.

„A golit-o de legitimitate şi autoritate morală, despre care nici în cele mai negre coşmaruri nu m-aş fi gândit că poate duce lucrurile în acest punct. Oricât de mult se

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Alegeri interne USR PLUS: Peste 82% din membri și-au exprimat votul până joi seară (surse)

Redacția

Prima dimineață în carantină totală. Măsurile excepționale au transformat Capitala într-un oraș aproape pustiu

Redacția

Femeie surprinsă în timp ce căra cu un tomberon cadavrul unui bărbat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site