NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ionel Dancă explică de ce nu l-a votat favorabil pe Dan Vîlceanu, propus la Fonduri Europene: „Cu îngăduinţă ar fi primit un vot de abţinere”

„Am votat astăzi împotrivă la audierea ministrului PNL-PSD Dan Vilceanu, desemnat pentru ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Votul meu a fost în primul rând un vot politic împotriva unui candidat susţinut de o alianţă toxică PNL – PSD, formată împotriva voinţei membrilor şi simpatizanţilor PNL.

În al doilea rând, maniera în care s-a prezentat noul ministru desemnat pentru fondurile europene, cu îngăduinţă ar fi primit un vot de abţinere. I-am adresat trei întrebări concrete esenţiale pentru viitorul ministru al Fondurilor Europene şi la două nu a ştiut să răspundă iar la a treia nu a mai răspuns. L-am întrebat care sunt condiţionalităţile asumate de România care trebuie realizate până la sfârşitul acestui an şi în ce stadiu sunt pentru a putea primi următoarea tranşă de fonduri din PNRR? A încercat un răspuns evaziv iar la insistenţa mea, de a răspunde concret care sunt aceste conditionalitati, s-a scuzat că «PNRR are 1.500 de pagini…»”, a scris Ionel Dancă, miercuri, pe Facebook.

Ionel Dancă a mai explicat că Dan Vîlceanu a oferit răspunsuri jenante la întrebările pe care i le-a adresat. De asemenea, deputatul neafiliat a mai adăguat că referitor la noul exerciţiu financiar 2021-2027, întrebare esenţială, Vîlceanu nici nu a mai încercat să ofere un răspuns.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

VIDEO: Explozia din Beirut: “Am fost in război. Nu am văzut niciodată aşa ceva”

Redacția

Ioana Mihăilă anunță că au fost predate Poliției peste 370 de sesizări cu privire la certificate de vaccinare anti-COVID suspecte

Redacția

Cine face parte din oastea lui Orban la alegerile PNL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site