NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Putin a primit un vaccin experimental cu administrare nazală împotriva COVID-19. “Am pulverizat într-o nară și apoi în cealaltă”. s spuș președintele

​Președintele rus Vladimir Putin a declarat că a primit un vaccin experimental, sub formă de pudră, administrat prin inhalare nazală, la scurt timp după ce a primit a doua doză a vaccinului rusesc Sputnik V, scrie Moscow Times. „Am pulverizat într-o nară și apoi în cealaltă”, a spus Putin într-o întâlnire televizată cu oficiali guvernamentali de top responsabili cu combaterea coronavirusului. „Totul a durat 15 minute, cu perioada de observație cu tot. Nu am simțit nimic, pur și simplu nimic”, a spus președintele. „Astăzi de dimineață am făcut deja sport.”

Putin și-a repetat rugămințile către ruși atât de a se vaccina, cât și de a se revaccina pentru a combate cel mai recent și mai mortal val de pandemie de până acum, cu peste 1.000 de decese pe zi înregistrate în ultimele săptămâni.

El a adăugat că se opune în continuare vaccinării obligatorii.

Rusia a lansat mai multe vaccinuri dezvoltate pe plan intern, inclusiv Sputnik V la nivel internațional, dar campania de imunizare a țării s-a confruntat cu mai multe eșecuri.

  

Doar 37% dintre ruși sunt complet vaccinați, conform mo

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Exercițiu național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă PROCIV 2017

Ema Roman

Contre între parlamentari la audierea lui Dragoş Pîslaru. Ministrul desemnat,  încurcat de o întrebare legată de agenţiile din subordinea Ministerului Finanţelor

Redacția

Garbine Muguruza, a doua favorită, cu emoții în sferturi la WTA Kremlin Cup

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site