NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Locuri noi de parcare pentru târgoveţi, chiar în centrul oraşului!

Veşti bune pentru locuitorii oraşului Târgu Frumos, în special pentru cei posesori de autoturisme, care se vor bucura de o nouă parcare, chiar în centrul oraşului. Practic, municipalitatea lucrează la un proiect de amenajare şi consolidare a parcării blocului IAS 6 Ap, de pe strada Cuza Vodă, care va crea noi locuri disponibile între sediul Poliţiei şi Primărie.

 

 

 

Tot în această perioadă, adminstraţia locală a deschis alte două şantiere de lucru pentru două proiecte dedicate în special tinerilor din comunitate. Este vorba despre realizarea Sălii de Sport Polivalente de 180 de locuri amplasată pe terenul de sport al Liceului Teoretic Ion Neculce. Lucrările au început in cursul acestei săptămâni si vor dura aproximativ 9 luni. Valoarea proiectului fiind de 1,3 milioane de euro finanţat de Compania Naţională de Investiţii.

Amenajarea terenului de sport al Şcolii Garabet Ibrăileanu, este un alt obiectiv mult aşteptat de care vor beneficia atât copiii care studiază la această şcoală cât şi cei dornici de a face sport în timpul liber. Proiectul a fost finanţat integral de la bugetul local.

Advertisements

Related posts

Un nou accident cu victimă la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Pompierii din Târgu Frumos au deblocat ușa unui apartament pentru salvarea unei femei

Redacția

Ancheta epidemiologică finalizată la Târgu Frumos, în cazul preotului infectat cu COVID-19

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site