NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liviu Dragnea, prima apariție publică după ieșirea din închisoare, către fosta consilieră întoarsă la Realitatea Plus: ”Suntem prieteni de familie. Să îți spun Anca sau cum să mă adresez?”

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a apărut public, pentru prima dată după ieșirea din închisoare, duminică seară, de la ora 21:00, la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus. Alexandrescu este o apropiată a lui Dragnea și fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, ultimul dintre cei trei premieri PSD din perioada fostului șef al social-democraților.

Începutul emisiunii a fost marcat de un schimb de replici călduroase între Anca Alexandrescu, care a devenit moderator la Realitatea Plus după condamnarea lui Liviu Dragnea, și fostul șef PSD.

Anca Alexandrescu a început emisiunea întrebând retoric: ”Credeați că ne vom opri? Nu ne-am oprit!”, iar Liviu Dragnea a marcat începutul emisiunii amintind că moderatoarea este prietenă de familie și nu știe cum să i

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Oprescu aruncă bomba: Bucureştenii ar putea să nu mai plătească pentru încălzire

Redacția

Iohannis, întâlnire cu reprezentanţii OMV Group – “Creșterea puternică a prețurilor la gaze și energie, aspect îngrijorător. E necesară protejarea consumatorilor vulnerabili”

Redacția

“Pakistanul nu are dreptul să solicite un guvern incluziv” prim ministrul Imran Khan pus la punct de talibani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site