NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liviu Dragnea îl laudă pe Traian Băsescu: “S-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, duminică seară, la România TV, în contextul în care l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, că Traian Băsescu a avut multe greşeli, dar partea bună este că el niciodată nu şi-a denigrat ţara în exterior.

 

Liderul PSD a spus că fostul preşedinte Traian Băsescu „s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul săşi adopte singure legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România”.

„Traian Băsescu a făcut multe greşeli în mandatul lui, dar niciodată nu şi-a denigrat ţara şi în multe rânduri a fost şi s-a bătut pentru ca orice lider european să înţeleagă că ţara asta are dreptul săşi adopte singure legile în Parlament, să aibă controlul CCR şi s-a bătut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru România şi să blocheze ce ar fi putut fi dezavantaj”, a afirmat Liviu Dragnea. El a făcut aceste declaraţii în contextul în care l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că de la acesta au pornit toate criticile de la Bruxelles la adresa României.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Posibilul ministru la „Energie” este nascut in Miroslovesti

Redacția

Firmele care angajează ucenici vor primi bani de la stat

Redacția

Pensionarii din Iaşi îşi pot face bagajele! Casa de pensii a eliberat a şasea serie de bilete de tratament

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site