NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Nichita țintește din voturile PSD: Primarii din zona Pașcani sensibilizați printr-o scrisoare de prietenie (DOC)

Fostul primar al Iașului pune presiune mare pe PSD. Înscris recent în PRU, acesta „dă târcoale” aleșilor din PSD, formațiune politică pe care a condus-o la nivel județean. 

Gheorghe Nichita, actualmente membru al Partidului România Unită, le-a trimis primarilor din zona Pașcani o scrisoare de prietenie în care își arată mulțumirea legată de colaborarea pe care au avut-o în trecut.

„M-am bucurat pentru victoria pe care ați obținut-o la alegeri, în luna iunie. Mi-aș fi dorit să fiu primul care vă felicită, dar știți foarte bine cât de încurcate erau lucrurile atunci… După cum probabil ați aflat, tocmai am început un nou proiect politic. Am preluat filiala județeană a unui partid tânăr, Partidul România Unită (PRU) în ale cărui idealuri cred cu tărie: dragoste de neam și țară, credință în Dumnezeu, o societate echitabilă. Partid care îl vrea pe Victor Ponta premier. Ar fi o obrăznicie din partea mea să vă cer să mă urmați. Dar, în același timp, nici nu vă pot refuza dacă veți dori să mă susțineți. Vă spun cu sinceritate că veți găsi în mine, ca viitor deputat PRU, un prieten și un partener pentru împlinirea proiectelor comunității dumneavoastră”, se încheie scrisoarea adresată de Gheorghe Nichita.

  

O astfel de scrisoare a primit și primarii Dumitru Pantazi, Constantin Hîra, Constantin Bolohan, Costel Iosub etc.

 

Menționăm faptul că Gheorghe Nichita deshide lista pentru Partidul România Unită pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016.

Vezi doc:

Advertisements

Related posts

Şase luni de guvernare PSD, în cifre: multe promisiuni, puţine realizări

Redacția

PDL BOICOTEAZĂ referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu

Redacția

Conferință de presă PNL 29 august (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site