NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liviu Dragnea, despre PSD: „Tu demiţi Guvernul şi tu spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea? În politică îţi mai asumi şi costul electoral.”

Fiind întrebat, duminică seara la Kanal D, dacă crede că are şanse de întoarcere în politică, fostul lider PSD a răspuns: „Nu ştiu, habar n-am. Nu m-ar interesa foarte mult.”.

Cu toate acestea, Liviu Dragnea, revenit recent în spaţiul public, şi-a declarat susţinerea pentru noua înfiinţată Alianţă pentru Patrie, despre care a declarat, la Kanal D, că „se adresează românilor care speră ca România se poate recupera.”. Când şi-a anunţat susţinerea, Dragnea a subliniat că partidul nu-i aparţine şi că a fost înfiinţat de „patru oameni obişnuiţi”, la iniţiativa lui Codrin Ştefănescu.

În legătură cu PSD, Dragnea afirmă că trebuia să îşi asume guvernarea, precizând că probabil s-a temut să facă acest lucru deoarece vine iarna. „Tu demiţi Guvernul şi tu spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea? În politică îţi mai asumi şi costul electoral.”, a spus el.

“Din păcate, PSD a renunţat deliberat la componenta naţională a partidului. Nu naţionalistă, naţională, patriotică. Ar fi trebuit să se bată pentru români prin orice acţiune politică posibilă”, a afirmat fostul lider PSD.

  

Fostul lider social-democrat a spus duminică seară, răspunzând unei întrebări legate de modul în care se susţine financiar, că „i-a fost ridicat sechestrul”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Femeie trimisă să nască la spitalul Covid

Redacția

Greii indecişi din PNL hotărăsc direcţia partidului. Liberalii s-au dat în stambă la alegerile pentru Bucureşti

Redacția

Nouă migranţi din Afganistan găsiţi ascunşi în două camioane cu marfă, la Vama Nădlac

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site