NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LIVE Ziua 11 de război. Specialiștii sunt îngrijorați că centrala nucleară de la Zaporojie se află sub comanda rușilor/ Curtea Internațională de Justiție are luni primele audieri în dosarul deschis Rusiei/ Urmează noi runde de negocieri/ SUA vorbesc pentru prima dată despre ”crime de război” în Ucraina

Pe fondul unor negocieri între Rusia și Ucraina, intermediate de Israel, noaptea de sâmbătă spre duminică a trecut fără ca vreo tabără să desfășoare acțiuni deosebite, în afara unor tiruri de rachete lansate asupra unor orașe din Ucraina. Linia de apărare a defensivei Ucrainei s-a păstrat.

Ora 23.21 Emisiunile de televiziune și radio au fost eliminate în al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, Harkov, după loviturile militare rusești, potrivit Administrației Regionale. Într-o postare de duminică pe Facebook, Administrația Regională a spus că „bombardarea repetată” a turnului de televiziune din Harkov a eliminat emisiunile de televiziune și radio. „Zonele clădirii care găzduiesc echipamente tehnice au fost distruse și amploarea daunelor aduse turnurilor în sine este încă în curs de evaluare”, a spus departamentul în declarația lor.

Advertisements

Ora 23:11 Vadym Denysenko, consilier al ministrului de interne al Ucrainei: „Ocupanții ruși au adunat suficiente trupe lângă Kiev și vor încerca să pună mâna pe capitală în următoarele zile”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Războiul din Ucraina nu trebuie să ne facă să uităm de Africa – ministrul francez al apărării

Redacția

FOTO Musk și ginerele lui Trump au fost spectatori la finala CM din Qatar. Șeful Twitter s-a întâlnit și cu Erdogan

Redacția

VIDEO Gafă a polițiștilor italieni – Un fotbalist de la AC Milan, confundat cu un suspect

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site