NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Rusia, avertisment pentru țările vecine: Dacă își pun la dispoziția Ucrainei aerodromurile, pot fi considerate că au intrat în conflict

Forțele militare ruse au avertizat țările vecine Ucrainei să nu găzduiască avioanele sale de război, afirmând că Moscova le-ar putea considera parte a conflictului, dacă avioanele ucrainene vor efectua misiuni de luptă de pe teritoriul lor.

Orice ţară care îşi pune la dispoziţia Ucrainei aerodromurile pentru atacuri asupra Rusiei poate fi considerată că a intrat în conflict, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, Igor Konaşenkov, relatează agenția Reuters.

„Folosirea reţelelor de aerodromuri ale acestor ţări pentru a primi avioane militare ucrainene şi utilizarea lor ulterioară împotriva forţelor armate ruse pot fi considerate o implicare a acestor stare în conflictul armat”, a subliniat Konaşenkov, citat de agenţia de presă Interfax.

Avertisment pentru România

Advertisements
  

Potrivit agenției Associated Press, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării a acuzat că unele avioane de luptă ucrainene au fost dislocate în România și în alte țări vecine Ucrainei, pe care nu le-a identificat. Konașenkov a avertizat că, dacă aceste avioane de luptă atacă forțele rusești de pe teritoriul acestor națiuni, acest lucru „ar putea fi considerat ca o implicare a acestor țări în conflictul militar”.

Advertisements

„Aproape toate avioanele regimului de la Kiev au fost distruse.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

După uciderea președintelui din Haiti, un alt lider de stat a fost ținta unei tentative de asasinare

Redacția

Serviciile secrete americane indică faptul că Rusia pregătește o operațiune pentru a justifica invazia în Ucraina

Redacția

Oraşul New York se confruntă cu un nou val de COVID-19: Masca redevine obligatorie în spațiile închise

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site