NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liga 2: Steaua vs. Metaloglobus. Interzis la promovare!

Steaua şi Metaloglobus se întâlnesc, marţi, 9 august, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru prima etapă din Liga 2, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Steaua începe al doilea sezon de Liga 2 în aceeaşi situaţie în care l-a terminat pe primul, adică fără drept de promovare! Deşi a încheiat play-off-ul pe loc de baraj (4), echipa din Ghencea n-a primit acceptul de a-l disputa, iar lucrurile sunt foarte aproape de a se repeta!

  

Conform Comitetului Executiv al FRF, Steaua nu are drept de promovare nici în actuala stagiune, deoarece este o societate de drept public. Cu un buget de aproape două milioane de euro, ”militarii” nu au făcut rost de o societate privată care să poată prelua o parte din club, astfel că regulamentul nu le permite astfel să promoveze.

Advertisements
Advertisements

Daniel Opriţa, antrenorul celor de la Steaua, s-a declarat dezamăgit de situaţie, deşi i-a adus în această vară, printre alţii, pe Tsvetelin Chunchukov (atacant, de la Sepsi), Costinel Gugu (fundaș, de la „U” Cluj) şi Laurețiu Corbu (fundaș dreapta, de la Chindia), plus Atanas Trică (atacant,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Musk îl atacă virulent pe Fauci: „Încă un lockdown, regele meu”

Redacția

Kelemen Hunor, despre anularea autorizaţiei de funcţionare a Liceului Romano-Catolic din Târgu Mureş: Inacceptabil, reînfiinţăm şcoala

Redacția

80% din tinerii cu studii superioare din România, care folosesc servicii bancare, sunt mulțumiți de nivelul de trai, dar rămân preocupați să strângă bani în următorul an/ Doar 2% dintre români susțin că vor lua un credit ipotecar în următoarele 12 luni (studiu IRES)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site