NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație cu strigare pentru amenajarea patinoarului artificial. Primăria a publicat un anunț greșit!

Primăria Pașcani a anunțat data la care se va desfășura licitația pentru atribuirea terenului în vederea amenajării unui patinoar artificial. Cei interesați pot depune documentația pentru participare până pe data de 12 noiembrie.

Terenul pus de Primărie la dispoziția celor interesați să amenajeze un patinoar artificial este în suprafață de 800 mp. El se află lângă sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.  

Documentația de închiriere (Caietul de sarcini și Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației publice cu strigare) poate fi achiziționată de la sediul Municipiului Paşcani, str. Ştefan cel Mare, nr. 16, judeţul Iaşi, Compartimentul Patrimoniu și Contracte – Camera 31.

Perioada de achiziţionare a documentaţiei de atribuire este 26.10.2018 – 07.11.2018, ora 15:00. Data limită pentru solicitarea clarificărilor este 09.11.2018, ora 12.00.

Prețul de pornire al licitației este de 1.600 lei pe lună. Atenție mare pentru cei interesați. În anunțul postat pe siteul instituției Primăriei Pașcani s-a strecurat o greșeală.

În prima parte este specificat faptul că licitația cu strigare va avea loc în data de 14.11.2018, ora 12.00, dar în partea finală este trecută data de 16.11.2018, ora 10.00, locația fiind Sala de Seminarii a Primăriei.

Reprezentanții Primăriei nu au putut fi contcați pentru a explica situația. 

 

 Anunț licitație

Advertisements
Loading...

Related posts

Două zile până la dezbaterea publică organizată de Primărie! V-aţi înscris la cuvânt?

Ema Roman

Unul dintre motivele pentru care Vasile Pleșca nu a votat proiectele pro ApaVital a fost chiar cuantumul redevenței

Răzvan Grecu

Aleea Sportului închisă traficului rutier

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site