NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Liceul Teoretic “Miron Costin” dă startul Balurilor Bobocilor

Toamna se numără Balurile Bobocilor! Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani deschide sezonul petrecerilor.      

Organizatorii promit un show de zile mari, vineri, 31 octombrie. În urma selecțiilor s-au ales 8 perechi care s-au pregătit pentru probele din cadrul competiției . Invitat special va fi Silviu Pașca | The Guy, fost concurent la “Românii au talent” și “Vocea României”.

Evenimentul care va debuta la Casa de Cultură ‘Mihail Sadoveanu” Pașcani  va continua apoi cu un after party  la Pabo Sports. Intrarea în sală se va face începând cu ora 16:30, iar prețul unui bilet este de 20 lei . O invitație la after party costă 10 lei.

“Pe 31 octombrie va avea loc Balul Bobocilor a Liceului Teoretic “Miron Costin”. Cele 8 perechi selecționate vor avea de câștigat cele patru probe propuse, respectiv proba de aptitudini, de prezentare, adică probele specifice pentru toate balurile. De asemenea va fi o probă surpriză în care bobocii vor avea de răspuns la întrebări de cultură generală și în final o probă de care nici participanții nu știu încă, va fi una neașteptată în care ei trebuie să dea dovadă de receptivitate”, ne-a declarat Bianca Fasolă.

Cei care doresc  să participe la eveniment, trebuie să se grăbească să achiziționeze un bilet, având în vedere că au mai rămas două zile, iar biletele au avut succes la vânzare încă din prima zi. 

” Vom face și un after party, ca de fiecare dată după bal. Anul acesta ca și locație am ales Pabo Sports, deoarece, spunem noi că este o locație mai mare, încăpem mai mulți” , ne-a adăugat Alice Mătășel.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Flori și ciocolată din partea viceprimarului pentru angajatele din Primărie

Ema Roman

Ștefan Ionescu pleacă de la NewsPascani.com. De luni este redactorul șef al cotidianului băcăuan Deșteptarea!

Redacția

Concert de muzică rock în Piața Mihail Sadoveanu

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site