NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Liberation: România intră din nou în haos

România a ajuns din nou în haos în contextul în care Guvernul Victor Ponta a demisionat pe fondul unor proteste izbucnite după un incendiu într-un club de noapte, soldat cu cel puţin 32 de morţi, comentează cotidianul francez Liberation.

  

 

În timp ce criza imigranţilor continuă să genereze probleme în Europa, în estul continentului, România a ajuns în centrul atenţiei prin manifestaţii masive care au sfârşit prin înlăturarea Guvernului puternicului premier Victor Ponta“, notează cotidianul de centru-stânga Liberation, explicând că protestele au izbucnit pe fondul unei stări de nemulţumire generală care a culminat cu incendiul produs într-un club de noapte, soldat cu 32 de morţi.

Dincolo de clasa politico-economică, sistemul întreţinut de aceasta face obiectul furiei protestatarilor, nemulţumiţi că politicienii s-au îmbogăţit în mod exponenţial, menţinând România în sărăcie, la periferia Europei“, subliniază Liberation, într-un editorial intitulat “România intră din nou în haos”.

Premierul Victor Ponta şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, au demisionat după protestele desfăşurate marţi seară în Bucureşti, ca reacţie la incendiul din Clubul Colectiv, soldat cu cel puţin 32 de morţi şi peste 130 de răniţi.

Sursa: MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Adevarul despre interceptarile cu “mama si tata” din Colectiv. Procurorii au verificat afirmatiile facute de colonelul Enache

Redacția

Încă o zi liberă pentru români! Vezi când va fi sărbătorită!

Redacția

Știrile ATV 24 Ianuarie 2019

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site