NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Leonard Rusu dezminte zvonurile privind retragerea sa din cursa electorală

Candidatul independent pentru funcția de primar și cea de consilier local Leonard Rusu a trimis un comunicat redacției noastre prin care dezminte zvonurile privind retragerea sa, zvonuri apărute „în mass media, în cercurile anumitor analiști politici, în mediile politice”.

Fostul consilier democrat-liberal arată că cererea sa pentru candidatură a fost admisă în condițiile legii de Biroul Electoral Local la 1 mai 2012 și nu s-a înregistrat nicio contestație care să vizeze candidatura sa. „Sunt candidat oficial în cursa pentru Primăria Municipiului Pașcani”, menționează comunicatul lui Leonard Rusu.

Fără a califica suplimentar zvonurile respective, în opinia independentului Rusu continuarea cursei este o chestiune de onoare. „Nu pot să dezamăgesc în primul rând pe cei 2500 de cetățeni ai Municipiului Pașcani care m-au susținut prin semnarea acelor liste necesare la depunerea candidaturii, și pe această cale le mulțumesc, și nu pot să dezamăgesc nici pe ceilalți simpatizanți din municipiul Pașcani”, scrie acesta în finalul comunicatului.

  
Advertisements

Related posts

Delegație importantă din Pașcani la lansarea candidaților Pro România

Marius Parteni

Candidatura lui Rusu respinsă la comisia de integritate?

Redacția

Vasile Axinte: Pantazi nu a furat și nu este corupt, poate fi președintele PSD în continuare!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site