NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Leonard Rusu dezminte zvonurile privind retragerea sa din cursa electorală

Candidatul independent pentru funcția de primar și cea de consilier local Leonard Rusu a trimis un comunicat redacției noastre prin care dezminte zvonurile privind retragerea sa, zvonuri apărute „în mass media, în cercurile anumitor analiști politici, în mediile politice”.

Advertisements

Fostul consilier democrat-liberal arată că cererea sa pentru candidatură a fost admisă în condițiile legii de Biroul Electoral Local la 1 mai 2012 și nu s-a înregistrat nicio contestație care să vizeze candidatura sa. „Sunt candidat oficial în cursa pentru Primăria Municipiului Pașcani”, menționează comunicatul lui Leonard Rusu.

Fără a califica suplimentar zvonurile respective, în opinia independentului Rusu continuarea cursei este o chestiune de onoare. „Nu pot să dezamăgesc în primul rând pe cei 2500 de cetățeni ai Municipiului Pașcani care m-au susținut prin semnarea acelor liste necesare la depunerea candidaturii, și pe această cale le mulțumesc, și nu pot să dezamăgesc nici pe ceilalți simpatizanți din municipiul Pașcani”, scrie acesta în finalul comunicatului.

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Klaus Iohannis a decis întrebările de la referendumul din 26 mai

Redacția

Mihaela Spiridon a fost aleasă purtător de cuvânt la Organizația PNL Pașcani

Teona Gherasim

C.P.: Crăciunescu neagă faptul că ar exista două tabere în PNL. “Sunt doar discuţii principiale între colegi de partid”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site