RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Lecție de educație rutieră la Școala Iordachi Cantacuzino

Elevii de la Școala „Iordachi Cantacuzino” din clasele primare au învățat astăzi să circule corect. Şi, cum o lecţie de educaţie rutieră este predată cel mai bine chiar de oamenii legii, invitaţi speciali au fost agent Simona Isticioaia Poliția de Proximitate și agent șef Gheorghe Pârlog Poliția Rutieră.

Întâlnirea cu oamenii legii a fost una pe placul copiilor, cei doi explicându-le prichindeilor cum să circule corect. Aceștia au venit în faţa elevilor pentru a le prezenta câteva reguli elementare care îi pot feri de accidente rutiere.

După discuțiile din sala de clasă, copiii au trecut la partea distractivă: au ieșit în curtea școlii, unde au dat năvală să urce în mașina Poliției Rutiere. Agentul șef Gheorghe Pârlog le-a aratat cum se folosește radarul, precum și stația din dotare. Copiii s-au îngrămădit care mai de care, să vadă cum este să privești lumea prin parbrizul mașinii cu girofar. Acțiunea organizată a avut un caracter preventiv, de informare și a fost intitulată „Stop accidentelor rutiere, viaţa are prioritate!”.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Proiectul Impark Zone a câștigat trofeul Galei pentru Dezvoltare Durabilă în Pașcani

Oana Cordoneanu

Violeta Alexandru: Vom extinde plățile pentru părinții copiilor care învață în scenariile 2 şi 3

Redacția

Premiu de 10.000 euro obținut de Şcoala Gimnazială ,,Vasile Alecsandri” din Mirceşti

Oana Cordoneanu
Încarcă...