NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

La volan, cu permisul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

„În data de 24 mai a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi– I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Hilişeu-Crişan, județul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român F.V., în vârstă de 60 de ani.

La solicitarea documentelor pentru control, persoana a refuzat să le prezinte, devenind recalcitrantă şi încercând să părăsească locul constatării.

Poliţiştii de frontieră l-au condus pe bărbat la sediul sectorului, iar în urma verificărilor au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.”, a precizat purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Botoşani, Comisar de poliţie Minodora Răcnea.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Noi zile libere de Craciun si Revelion: 27 decembrie si 3 ianuarie

Redacția

Românii pot folosi aceeași declarație pe propria răspundere în fiecare zi, dacă modifică data

Redacția

VIDEO: Iarna s-a întors în mai multe zone din judeţul Suceava. Ce recomandări primesc şoferii

Redacția
Încarcă...