NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

La volan, cu permisul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

„În data de 24 mai a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi– I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Hilişeu-Crişan, județul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român F.V., în vârstă de 60 de ani.

La solicitarea documentelor pentru control, persoana a refuzat să le prezinte, devenind recalcitrantă şi încercând să părăsească locul constatării.

Poliţiştii de frontieră l-au condus pe bărbat la sediul sectorului, iar în urma verificărilor au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.

  

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.”, a precizat purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Botoşani, Comisar de poliţie Minodora Răcnea.

BZI

Advertisements

Related posts

Ce mesaj a transmis actorul Florin Piersic înainte să împlinească 85 de ani: „M-am gândit mult la asta. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru”

Redacția

Două sate din Galați băgate în carantină, după ce zeci de oameni s-au infectat cu noul coronavirus

Redacția

Veste bună pentru bugetari: Vor avea un weekend prelungit la începutul lunii mai

Redacția
Încarcă...