NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(VIDEO) Scene şocante în Cluj! Femeie în scaun cu rotile, bătută și împinsă de pe scaun

Scene de groază pe o stradă dintr-un cartier din Cluj-Napoca. O femeie în scaun cu rotile a fost bătută și împinsă în plină stradă. După cum se poate observa în imaginile cu un puternic impact emoțional, femeia a fost la un pas de a se lovi cu capul de bordura trotuarului după ce a fost împinsă de pe scaunul cu rotile.

În final, agresorii i-au răsturnat scaunul și au aruncat-o pe trotuar, într-o stație de autobuz, din cartierul Mărăști.

În imagini se văd mai multe persoane care o lovesc pe femeia cu handicap, iar la final un tânăr îi răstoarnă scaunul cu rotile și fuge la o mașină parcată. Autoturismul a demarat, iar trecătorii au ajutat-o pe femeia bătută.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

  

”Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, precizează Poliția Cluj.

ATENTIE! Imagini cu puternic impact emotional!

bzi

Advertisements

Related posts

Autoturism lovit de tren în județul Suceava

Redacția

Un şef de direcție SRI avertizează: Grupări criminale, teroriste sau ţări ostile atacă infrastructurile critice din România

Redacția

Alți 3 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul urcă la 19 decese și 94 de cazuri de infectare

Redacția
Încarcă...