RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

KOSAROM a ajuns la 56 de magazine doar în Moldova şi se extinde spre Bucureşti şi Constanţa

Producătorul de carne şi produse din carne Kosarom a ajuns să deţină 16 magazine proprii şi 40 de francize în regiunea Moldovei. În perioada următoare compania încearcă să deschide magazine şi în sudul ţării, în acest sens fiind derulată în ultimele luni o campanie de promovare atât prin reduceri de prețuri, cât și în campanii derulate pe litoral.{jcomments on}{jcomments off}

Astfel, promoterii Kosarom au premiat turiștii în cadrul Caravanei “Kosarom- Savurează diferenţa”, care a străbătut în sezonul estival staţiunile: Mamaia, Eforie Nord, Neptun-Olimp, Constanţa, Mangalia şi Costineşti. 

Peste 10.000 de turişti au savurat premiile Kosarom care au constat în bandane, mingi gonflabile, brichete şi brelocuri. În timpul serii, activarea s-a făcut pe segmentul HoReCa. O echipa din 2 promoteri au provocat turiştii de la terase la un joculeţ pe palm, cu premii în brichete, evantaie şi brelocuri .

  

În perioada 22 august – 07 septembrie, promoterii Kosarom însoţiţi de mascota Nică au premiat persoanele care au cumpărat produse Kosarom din magazine tip retail sau key- account.

Acestea au participat la roata norocului şi au câştigat sandwich makere, prosoape de picnic, manuşi sau şorţuri grătar. Campania s-a desfăşurat în aproximativ 125 de magazine din Bucureşi, Iaşi, Suceava, Botoşni, Piatra Neamţ, Bacău, Focşani, Galaţi, Brăila, Buzău, Braşov, Constanţa.

sursa topiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

(VIDEO) Automotorul Electroputere VFU Pașcani, în teste la Pojorâta, județul Suceava

Redacția

A demarat programul Rabla. Săptămâna viitoare începe și programul Rabla Plus

Redacția

Când se vor deschide restaurantele? Tătaru: Dacă evoluția pandemiei nu permite, relaxările nu vor avea loc

Redacția
Încarcă...