RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kelemen Hunor subminează ambițiile lui Iohannis la șefia NATO

Candidatura președintelui Klaus Iohannis la șefia NATO este amenințată chiar din interiorul României. Șeful UDMR, Kelemen Hunor, a indicat că nu crede că este „vorba de România“, când candidează Iohannis.

Liderul Uniunii și-a exprimat opinia cu privire la candidatura lui Iohannis la NATO FOTO Inquam

Liderul Uniunii și-a exprimat opinia cu privire la candidatura lui Iohannis la NATO FOTO Inquam

„Eu cred că mai degrabă este vorba de Klaus Iohannis“, a conchis liderul Uniunii într-un interviu la Digi24.

  

În același timp, referitor la candidatura șefului de stat la conducerea NATO, liderul Uniunii a afirmat că nu știe „dacă preşedintele României, în acest moment, este pregătit pentru o responsabilitate, pentru a purta o responsabilitate globală“, continuând că „niciodată nu a fost o competiţie pentru această funcţie. Poate că au fost doritori, dar de fiecare dată s-a negociat discret şi a fost numit un secretar general susţinut de toţi cei care fac parte din Alianţă“, a mai relatat Kelemen Hunor, motivând că nu este vorba despre un „job într-o firmă privată sau la o instituţie publică“, ci „o alianţă militară“.

„Fără americani, n-ai cum să iei o decizie, fără Franţa,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Consiliul de administrație al Harvard își exprimă sprijinul pentru președinta universității, după scandalul privind antisemitismul în unitățile de învățământ superior din SUA

Redacția

Alexandru Rafila reia atacul la Florin Cîțu: „Nu are niciun fel de rost să polemizăm. Dânsul are o opinie bazată pe cunoştinţele lui economice, eu le mai utilizez şi pe cele medicale”

Redacția

Prințul Harry vine la Londra pentru aniversarea Jocurilor Invictus

Redacția
Încarcă...