NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Final de februarie cu vreme de primavara

Sfarsitul de saptamana vine cu vreme buna – soarele prinde curaj si iese dintre nori, mercurul mai castiga cateva grade in termometre, si va ploua slab doar in vest si nord.

La munte si izolat posibil si in Maramures si nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, Moldova, Baragan si Dobrogea, precum si pe crestele montane. Maximele prognozate pentru vineri ajung pana la 15 grade la amiaza, chiar daca ziua debuteaza cu ceata.

  

In Bucuresti, soarele isi imparte cerul cu norii. Vantul nu trece de moderat si termometrele urca pana la 13 grade Celsius.

In vestul tarii, se anunta 9-10 grade la Arad si Timisoara. La Cluj e si mai rece, unde termometrele nu arata mai mult de 8 grade Celsius.

In Moldova, termometrele vor arata la amiaza 6 grade la Suceava, 8 la Iasi si Piatra Neamt si cel mult 9 grade la Botosani.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

In restul tarii, vor fi 11 grade la Sibiu, Buzau, Calarasi, Slobozia si Rosiori de Vede, 14 la Ramnicu Valcea, Ploiesti, Targoviste, Pitesti, Giurgiu si Craiova si 15 grade la Drobeta Turnu Severin.

 

Sambata, valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale la aceasta data, iar maximele urca pana la 15 grade. In Bucuresti, 2-3 grade dimineata si in jur de 12 grade la amiaza. Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei, dar probabilitatea de ploaie va fi redusa. Dimineata vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, mercurul urca in termometre la amiaza pana 12 grade. Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei, dar probabilitatea de ploaie va fi redusa. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Sursa: ziare.com

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sedinta de Guvern a fost reprogramata pentru ora 13.00, cu o ora inainte de proteste. Protestul a fost si el devansat la 12.00!

Redacția

Un tânăr a murit în timp ce fugea de polițiști pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere

Redacția

Programul Rabla 2014, la start. Sunt disponibile 20.000 de tichete, acordate pe principiul „primul venit, primul servit”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site