RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Jandarmeria solicită Primăriei scutirea la plata căldurii și energiei electrice pentru punctul de lucru de la Pașcani

Conducerea Jandarmeriei Iași a solicitat primarului municipiului Pașcani să analizeze posibilitatea scutirii la plata căldurii și energiei electrice a instituției de ordine publică, pentru spațiile ce le ocupă în Primăria veche. În adresa înaintată de Mircea Tulică, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași, se specifică faptul că pentru anul 2013 bugetul instituției este insuficient pentru plata utilităților, iar acest lucru ar duce la sistarea energiei electrice și a căldurii în timp de iarnă.

 

 Adresa a fost analizată astăzi de membrii Comisiei Economice. Aceștia au solicitat direcției economice din cadrul Primăriei să prezinte o situație a costurilor pentru spațiile ocupate de secția de jandarmi, un răspuns urmând a fi furnizat în perioada următoare.“Este o instituție publică care trebuie să funcționeaze. Era bine ca astăzi pe masa de lucru a dumneavoastră să se găsească un raport al Direcției Economice care să ne prezinte costurile cu utilitățile”, a spus Mircea Zuzan, secretarul Primăriei Pașcani.

  

 Șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi a înștiințat legislativul local că în alte localități unde funcționează secții ale Consiliilor Locale au fost de acord cu plata acestor utilități. Vorbim de Hârlău, Răducăneni sau Podu Iloaiei.  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Cine sunt cei care evaluează candidaţii din Paşcani înscrişi la concursul pentru directori!?

Ema Roman

Sunt montați stâlpii și indicatorele rutiere pe străzile unde se înființează sensuri unice

Marius Parteni

Liber la verificări în regiile din Paşcani! Comisiile de analiză şi-au început treaba

Ema Roman
Încarcă...