NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Iuliana Rățoi, candidat PRO România la Camera Deputaților: ”Am votat cu credința în mai bine”

Iuliana Rățoi, candidat PRO România la Camera Deputaților a votat astăzi la secția din cadrul Școlii Sodomeni. Alături de ea a votat și viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi.

”Am votat pentru ceva mai bine, am votat cu credința că oamenii nu au uitat ce au câștigat în decembrie 1989, nu au uitat ce înseamnă ca întreaga putere să se afle în mâna unui singur om, sau a unui grup restrâns de oameni, și cu speranța că noul Parlament și cu Guvernul ce va fi format, după aceste alegeri,  va ști să acționeze cu competență, și cu înțelepciune, pentru a depăși criza medicală, și apoi criza economică, care se pare că va fi mai cumplită decât cea de acum câțiva ani. Și cu siguranță recesiunea care va să vină va fi mai gravă decât acum 90 de ani. Am votat cu credința în mai bine”, a declarat Iuliana Rățoi, candidat PRO România la Camera Deputaților.

Astăzi, românii sunt chemați la urne să aleagă viitorii membri ai Camerei Deputaților și Senatului pentru următorii 4 ani. Votarea a început, la ora 07.00 și se va încheia la ora 21.00.

Advertisements

Related posts

Alegeri amânate: PSD își va alege liderul pe 21 martie. Nedelcu rămâne președinta la femei, iar Ionescu la tineret

Marius Parteni

Niță Dermide a renunțat la funcția de inspector adjunct la ITM pentru a candida la parlamentare

Marius Parteni

Dumitru Pantazi: „Am votat pentru normalitate şi prosperitate” (VIDEO)

Redacția
Încarcă...