NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Președintele PSD Iași, despre alegerile din organizația Pașcani:”Sper să aibă rațiune fiecare dintre candidați” (VIDEO)

Gheorghe Nichita, președintele PSD Iași, și-a exprimat după conferința de alegeri de la Târgu Frumos punctul de vedere despre alegerile din oraganizația Pașcani, programate pe data de 21 martie, ora 11.00.

 

El a spus că așteaptă de la ambii candidați rațiune și să se înțeleagă până la data alegerilor.”Unul dintre ei poate fi președinte la Pașcani, altul vicepreședinte la Iași. Asta le-am spus eu. Ei trebuie să se înțeleagă. Dumitru Pantazi vine după rezultatul bun înregistrat la locale, iar senatorul Florin Constantinescu ocupă un onorabil loc la Senat”, a spus Gheorghe Nichita.

  

În timpul discursului din ședința de alegeri de la Târgu-Frumos acesta a spus că nu este cazul să apară competiție în organizațiile cu rezultate la alegheri. Cât privește lupta de la Pașcani, liderul județean se așteaptă să nu fie doi candidați în această competiție. Dacă acest lucru se va întâmpla automat unul dintre ei va fi pierzător, a mai susținut Nichita.

La Pașcani funcția de președinte este vânată de Florin Constantinescu și Dumitru Pantazi. Despre acesta din urmă se știe că își dorește funcția, dar până la această oră nu a apărut public să își anunțe intenția.           

{flv}diverse/nichita alegeri psd pascani{/flv}

Advertisements

Related posts

CP:100 de pășcăneni au beneficiat de acțiunea ,,PNL are grija de sanatatea ta,,

Redacția

Ludovic Orban: Data alegerilor parlamentare nu poate fi decât 6 decembrie

Redacția

CP :Senatorul Constantinescu solicită bani pentru investiţii în judeţ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site