NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Președintele PSD Iași, despre alegerile din organizația Pașcani:”Sper să aibă rațiune fiecare dintre candidați” (VIDEO)

Gheorghe Nichita, președintele PSD Iași, și-a exprimat după conferința de alegeri de la Târgu Frumos punctul de vedere despre alegerile din oraganizația Pașcani, programate pe data de 21 martie, ora 11.00.

 

El a spus că așteaptă de la ambii candidați rațiune și să se înțeleagă până la data alegerilor.”Unul dintre ei poate fi președinte la Pașcani, altul vicepreședinte la Iași. Asta le-am spus eu. Ei trebuie să se înțeleagă. Dumitru Pantazi vine după rezultatul bun înregistrat la locale, iar senatorul Florin Constantinescu ocupă un onorabil loc la Senat”, a spus Gheorghe Nichita.

În timpul discursului din ședința de alegeri de la Târgu-Frumos acesta a spus că nu este cazul să apară competiție în organizațiile cu rezultate la alegheri. Cât privește lupta de la Pașcani, liderul județean se așteaptă să nu fie doi candidați în această competiție. Dacă acest lucru se va întâmpla automat unul dintre ei va fi pierzător, a mai susținut Nichita.

La Pașcani funcția de președinte este vânată de Florin Constantinescu și Dumitru Pantazi. Despre acesta din urmă se știe că își dorește funcția, dar până la această oră nu a apărut public să își anunțe intenția.           

{flv}diverse/nichita alegeri psd pascani{/flv}

Advertisements

Related posts

Marius Pintilie și-a depus candidatura pentru funcția de primar! Vezi lista PNL pentru Consiliul Local! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Demers parlamentar pentru un bloc ANL și o grădiniță la Cristești

Redacția

Alegeri amânate: PSD își va alege liderul pe 21 martie. Nedelcu rămâne președinta la femei, iar Ionescu la tineret

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site