RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieSocial

ISU Neamţ recomandă suspendarea licenţei serviciului social pentru 10 cămine de bătrâni din Piatra-Neamţ, Bicaz, Dumbrava Roşie, Gârcina, Agapia și Alexandru cel Bun.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a recomandat Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială să suspende licenţa de serviciu social pentru 10 cămine de bătrâni din judeţ.

Recomandările au venit în urma unor neregulilor constatate în cadrul controalelor efectuate la căminele de bătrâni din judeţ, pentru a vedea dacă se respectă legislaţia în vigoare.

Potrivit ISU Neamţ, la cele 10 centre de bătrâni lipsesc echipamentele de stingere a incendiilor, instalaţiile de detectare, semnalizare şi alarmare la incendiu sau căile de evacuare sunt conforme.

Căminele pentru care ISU Neamţ a propus suspendarea licenţei serviciului social sunt în Piatra-Neamţ, Bicaz, Dumbrava Roşie, Gârcina, Agapia, Alexandru cel Bun.

  

Urmează ca Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Neamţ să decidă dacă va suspenda licenţa acestor cămine.

http://www.radioiasi.ro/stiri/regional/isu-neamt-recomanda-suspendarea-licentei-serviciului-social-pentru-10-camine-de-batrani/

Related posts

Pantazi ține aproape de Viorica Dăncilă! Semaforizează parcările cu risc de accidente

Marius Parteni

De 8 martie, poliția rutieră a amendat șoferițele cu…flori. Surpriză plăcută și de la Poliția TF pentru femeile care erau în Gara Pașcani

Ema Roman

Ședință extraordinară de Consiliu Local Pașcani, 24 martie (VIDEO)

Redacția
Încarcă...