RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

Istoria Popularei Serii de Sloturi Online Book of Ra

Când vine vorba despre sloturi de top, Book of Ra online și diferitele sale versiuni sigur iau pozițiile de lider.

Povestea Slotului Book of Ra

Seria de sloturi online Book of Ra reprezintă una dintre cele mai distractive produse dezvoltate de o companie jocuri electronice. Din momentul apariției, jocul a captat atenția a mii de jucători, iar popularitatea sa a crescut în mod constant. 

Varianta clasică Book of Ra reprezintă prima versiune a jocului dezvoltat de către Novomatic și lansat în martie 2005. Slotul se remarcă printr povestea sa dinamică, personaje și simboluri unice, dat și efecte fantastice. Odată ce porniți jocul, sunteți transpus în pielea unui explorator aflat în căutarea Book of Ra, care spune că poate îmbogăți pe oricine o deține.

  

Lansat în martie 2005, Book of Ra are un gameplay simplu. În momentul lansării, slotul avea o rată de revenire la jucător sau RTP de 92%, iar modelul de acordare a câștigurilor pentru Book of Ra Clasic este de la dreapta la stânga.

Tematica și caracteristicile slotului Book of Ra

Scenariul de joc Book of Ra este deosebit. Când porniți jocul, exploratorul este teleportat în Egiptul Antic, unde pornește în căutarea cărții mitice a lui Ra. Exploratorul caută cartea în piramidele și mormintele Egiptului, astfel că  efectele vizuale sunt de-a dreptul impresionante și recreează în mod impresionant atmosfera egipteană antică.

Simbolurile jocului de păcănele Book of Ra, de asemenea, sunt caracteristice Egiptului Antic, fiind reprezentate de Cleopatra, faraoni, scarabei, sarcofage și statui din aur. La nivel tehnic, slotul are 3 rânduri, 5 coloane și 9 linii de plată. 

La fel, acesta dispune de un simbol Wild sub forma unei cărți speciale. Atunci când sunt aliniate 3 simboluri Wild, jucătorii sunt direcționați la nivelul bonus, unde primesc 10 rotiri gratuite, iar jocul va selecta un simbol ce va deveni Joker în momentul în care folosiți rotirile gratuite. Iar în timpul rotirilor, simbolul Joker se va răspândi pe toată rola, fapt care oferă câștiguri impresionante.

Scenariul cel mai norocos este atunci când simbolul Joker reprezintă exploratorul, fapt care asigură un jackpot important.

Alte versiuni ale slotului Book of Ra

Varianta clasică a jocului Book of Ra este cea mai populară. Cu toate acestea, există și alte versiuni ale jocului, unele dintre care au devenit la fel de populare.

  • În aprilie 2008, Novomatic a dezvoltat actualizări importante ale versiunii clasice și a lansat Book of Ra Deluxe. Slotul a devenit imediat popular și este unul dintre cele mai jucate chiar și azi. Din aspect grafic, interfața și designul Book of Ra Deluxe este superior. În plus, Novomatic a introdus o linie de plată suplimentară, iar numărul total de câștig a urcat la 10.

Nivelul bonus, care se obțină datorită a 3 sau mai multe simboluri Wild, aduce beneficii suplimentare și, la fel, 10 rotiri gratuite. Iar în cazul în care reușiți să aliniați 5 simboluri ale exploratorului, obțineți o combinație câștigătoare care poate aduce 500.000 de monede.

Slotul dispune de o volatilitate ridicată, unde câștigurile vor fi mai rare, însă cu sume mai mari. Iar RTP-ul Book of Ra Deluxe este de 95,5%.

  • Următoarea versiune este Book of Ra Deluxe 6,lansată în august 2015, care aduce îmbunătățiri semnificative, fapt pentru care și-a căpătat popularitatea. Jocul vine cu 6 role, însă dispune tot de 10 linii de plată. Cu toate acestea, RTP-ul ajunge la 96% și oferă șansa de a nimeri un simbol special de expansiune ce aduce profituri suplimentare.

Simbolul de expansiune va acoperi 3 poziții în nivelul de joc gratuit. Mai mult, puteți beneficia de versiunea risc sau gamble de până la cinci ori pentru câștiguri potențiale mari.

  • Book of Ra Jackpot Edition a fost lansat în aprilie 2017 și dispune de un jackpot exclusiv. În versiunea dată, Novomatic a decis să ridice câștigul maxim pentru fiecare rotire individuală la 500 de ori miza curentă, urcând potențialul câștig la 500*20.00.
  • Book of Ra Magic a fost lansat în mai 2018, Book of Ra Dice în iunie 2018, Book of Ra Mystic Fortunes în octombrie 2018, alături de Book of Ra Bingo.

Concluzii Book of Ra

Dacă doriți să vă bucurați de jocuri păcănele tari, dar și să câștigați bani reali, trebuie să jucați sloturi de calitate top și verificate în timp, precum Book of Ra. Din momentul apariției, slotul a devenit un hit, iar pe parcursul anilor, popularitatea slotului a crescut în mod considerabil. 

Related posts

Iuliana Scântei şi Bogdan Licu, votaţi judecători la CCR din partea Senatului şi a Camerei Deputaţilor

Redacția

Răsturnare de situaţie. Prezenţa la locul de muncă a angajaţilor ar putea să nu mai fie condiţionată de noua formă a Certificatului COVID

Redacția

Prețurile cerealelor se confruntă cu o ușoară acalmie, după ce au atins maxime record

Redacția
Încarcă...