RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ioana Mihăilă se autosuspendă din REPER după ce Iohannis a dat undă verde pentru urmărirea penală a fostei ministre

Fosta ministră a Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat că se autosuspendă din funcția de membră l Biroului Național REPER, după ce Klaus Iohannis a semnat cererea de urmărire penală, solicitată de procurorii DNA în dosarul achiziției de vaccinuri anti-COVID-19.

Ioana Mihailă se autosuspendă din REPER

Ioana Mihailă se autosuspendă din REPER

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu (USR) și Ioana Mihăilă (Reper), în dosarul achiziției de vaccinuri anti-Covid, a anunțat Administrația Prezidențială.

  

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 27 noiembrie 2023, ministrului justiției, doamna Alina-Ștefania Gorghiu, cererea de urmărire penală a domnului Vlad Vasile Voiculescu, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 23 decembrie 2020 – 14 aprilie 2021” și „cererea de urmărire penală a doamnei Ioana Mihăilă, în calitate de fost ministru al sănătății în perioada 21 aprilie 2021 – 08 septembrie 2021”, potrivit comunicatului Administrațrației Prezidențiale.

În urma acestei decizii, Ioana Mihăilă s-a autosuspendat din funcția pe care o avea în partidul REPER. „Întotdeauna mi-am desfășurat activitatea cinstit, respectând legea și interesul public. Am încredere că o anchetă corectă și transparentă va demonstra aceste lucruri.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zelenski anunţă că peste 1.100 soldaţi ruşi au fost ucişi și alți 1.500 au fost răniți la Bahmut în mai puţin de o săptămână / Soldatului Oleksandr Maţievski, executat de ruși, i s-a conferit titlul de „Erou al Ucrainei”

Redacția

O femeie a murit, iar alte două sunt grav rănite, după un accident, în județul Neamț

Redacția

Ce au descoperit anchetatorii despre tânărul care a provocat un accident soldat cu şase răniţi în timp ce făcea live pe Facebook (VIDEO)

Redacția
Încarcă...