NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sorin Grindeanu, despre reacţia lui Kelemen Hunor în urma declaraţiilor lui Viktor Orban: Nu neapărat că i-a luat apărarea, dar mi s-a părut moale

„Reacţia lui Kelemen Hunor a fost moale, nu neapărat că i-a luat apărarea, dar mi s-a părut moale. Cel mai bine e să răspundă domnul Kelemen Hunor vis a vis de ceea ce declară dânsul” , a precizat ministrul Transporturilor la Digi24.

Sorin Grindeanu a precizat că este de acord cu declaraţiile preşedintelui Iohannis, că UDMR ar trebui să vină cu clarificări în cadrul coaliţiei. 

„Eu nu sunt în postură să ştiu dacă a greşit sau nu. Am fost total de acord cu ceea ce a declarat preşedintele Iohannis, legat de clarificările pe care ar trebui să le facă. Am văzut chiar membrii UDMR, de marcă, care nu sunt nici ei de acord cu ce au spus alţi reprezentanţi UDMR”. 

Ministrul a afirmat faptul că, din punctul său de vedere, declaraţiile făcute de premierul maghiar pe teritoriul României au fost rasiste. 

Advertisements
  

În ceea ce priveşte ieşirea de la guvernare a UMDR, ministrul nu o consideră o soluţie, afirmând faptul că ar trebui ca situaţia să fie clarificată de vicepremierul Kelemen Hunor:  „Nu cred, atâta timp cât se clarifică lucrurile”.

Advertisements

Sorin Grindeanu a preciz

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

​Business report ​​TIR-işti sub acoperire. Povestea costumelor din filmul “Don’t Look Up. Top cinci dezinformări virale în 2021. Orașul cu peste 10 mii de camere video. Pachetul. Anul nebuniei.Cât de mult “Matrix” este în Matrix 4?

Redacția

SuperLiga: FC Botoșani vs. FC Farul Constanța. Derby-surpriză pentru locul 1

Redacția

Alegeri în Uzbekistan: Preşedintele Mirzioev, care a întrunit 88,6% din voturi în urmă cu cinci ani, candidează din nou

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site